Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    Какво е ''Аджамия'' ?

Новак, неопитен човек в дадено поприще.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• над главата при лампичките имаш копче за спиране на парктроника, но се включва автоматично при даване на задна скорост. досадно. а на мен ми пее постоянно в момента заради набития сензор. мъка. а за предния ми дори незнам дали работи
      Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

• Не навсякъде го има копчето - аз например нямам такова копче, а заден партктроник имам...
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• и с копче и без като включиш задна пак си работитова е като автоматичните чистачки предните като работят и решиш ли да караш на зад задната чистачка се включва автоматично
          Last edited by ivopetrov_1982; d.m.y г., 08:54.
          sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• скивайте колко хубаво и седят очетата на бяла кола
            Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщение
              Не навсякъде го има копчето - аз например нямам такова копче, а заден партктроник имам...
              Има го само когато има и преден.

---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:35 ----------

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
              Аз имам проблем с парктроника. Всяко излизане сутрин от подземния гараж е стрес за нетренираното ухо. Направо "токата и фуга в ре минор" . Но и нетренираното око не може да изкара колата от раз от конкретния гараж. Провиране между колони и спрели коли - стартирам с ляв 90 градуса, десен 90 градуса, ляв 90 градуса, заден ход за да нагшася колата и ляв на 100+ градуса за да прецеля вратата, после изкачване на 20 метрова стръмна и дъговидна, стесняваща се в края си рампа.
              Аджамия нито може да влезе, нито да излезе без поражения. Аз го правя 4-6пъти на ден, защото навън просто няма къде да я оставя ако се прибера за няколко часа само.

Парктроника не спира да пее - преден, заден, преден, преден, преден, заден и т.н.
              Даже съм проучвал въпроса как изобщо да го спра, без да ми крещи на таблото непрекъснато, че не работи.
              Може да се изключи предния от голямата букса,и след това с МЕС да се забрани инфото на дисплея,така мисля че ще работи само задния само с пиукане,без инфо на дисплея.Трябва да се пробва.
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• [QUOTE=Mury;1392666]Има го само когато има и преден.[COLOR="Silver"]

аз го имам,а нямам преден парктронинк

Comment

• [QUOTE=ivopetrov_1982;1392670]
                  Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Има го само когато има и преден.[COLOR="Silver"]

аз го имам,а нямам преден парктронинк
                  аз, тоже
                  Alfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA

Comment

• [QUOTE=vudi;1392958]
                    Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение

аз, тоже
                    демек нямаш предни сензори? аджаба, що такава не съм виждал досега?

днес пробвах предния и работи като по учебник, въпреки че напред при паркиране чак проблеми не съм имал. виж назад в момента ми е мъка, в страничните огледала не се вижда къде свършва колата, а и те и тва за обратно виждане подвеждат много!
                    Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

• демек нямаш предни сензори? аджаба, що такава не съм виждал досега?

днес пробвах предния и работи като по учебник, въпреки че напред при паркиране чак проблеми не съм имал. виж назад в момента ми е мъка, в страничните огледала не се вижда къде свършва колата, а и те и тва за обратно виждане подвеждат много![/QUOTE]

пичаго,като чета какво пишеш излиза че караш 16 метрова копозиция огледалата на колата са доста добри

Comment

• Айде колеги налазвайте я http://www.cars.bg/c1025711 Давате 2 бона за ремонта и
                        Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
                        New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• Здравейте колеги,
                          Някой беше писал нещо за тази ,но ме хванаха нервите след прелистване на страници безмислен чат.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=8pc3tw
                          When you're talkin' to yourself
                          And nobody's home
                          You can fool yourself
                          You came in this world alone, alone

Comment

• Първоначално публикувано от guns Покажи съобщение
                            Здравейте колеги,
                            Някой беше писал нещо за тази ,но ме хванаха нервите след прелистване на страници безмислен чат.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=8pc3tw
                            За ремонт на глава е,най- малко.
                            Това на първо четене.
                            And nobody's home
                            You can fool yourself

Comment

• Първоначално публикувано от guns Покажи съобщение
                              За ремонт на глава е,най- малко.
                              Това на първо четене.
                              Тая ту я пущат, ту я спират от лятото на 2014та насам. Не знам защо. Постна и опърпана ми се струва.

Близо ми е, но не съм ходил да я гледам като търсех.
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11403855419 370713&s link=8pos

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                                Тая ту я пущат, ту я спират от лятото на 2014та насам. Не знам защо. Постна и опърпана ми се струва.

Близо ми е, но не съм ходил да я гледам като търсех.
                                Единствената 4х4 159 ,която се предлага в БГ (mobile и cars).Затова бях готов да й простя доста недостатъци.
                                Та накратко за "Нов Внос, Автомобила е в перфектно състояние, ".Виждам цена на табелката 10.999.Питам за разликата от mobile : 9.999!Не била сменена.
                                - следи от градушка
                                - смачкан ляв праг
                                - надрани джанти
                                - гуми гладки за формула 1
                                - пукнатини по решетката на сърцето
                                - забърсана леко задна дясна броня
                                -външното езиче за издърпване за отваряне на преден капак липсва
                                -вътрешната ръчка за отваряне на капака липсва- стърчи жило
                                - салона черен все едно въглища пренасяни- тотално захабен - подлакътник изтрит ,протрит- скоростен лост,волан
                                И пак бях готов да й простя- все пак 4х4 - това са външни /вътрешни забележки ,които се коригират .
                                Запалиха я :
                                - разтресе се зверски и започна да излиза бял дим !!
                                -качих я на пътна помощ и към сервиза
                                - след диагностиката даже нямаше смисъл и ходова част да гледаме.Диагноза: глава ,гарнитури и евентуално още изненади.
                                - 60 лв за транспорта
                                Все още надежда,че като им кажа за проблемите ще се разберем за 8 000 ,ще "налея" 4 000 и ще я съживя.
                                Връщам се и ме посреща един дето мие колите.Вика шефовете ги няма и пита кво са ми казали.Разказвам аз и той ме пита в кой сервиз съм ходил и къде се намира.Почвам да обяснявам сериозно и той ме спира и вика " не бе ,питам те за да знам да не ходя там,ако ми се наложи".Браво ,той бил майстор на иронията.
                                Пожелаваме си лек ден и "изнасилената " хубавица продължава да си гледа тъжно от същото място.

Следва продължение.....
                                Last edited by guns; d.m.y г., 01:16. Основание: to be ...
                                And nobody's home
                                You can fool yourself

Comment

Working...
                                X