Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
над главата при лампичките имаш копче за спиране на парктроника, но се включва автоматично при даване на задна скорост. досадно. а на мен ми пее постоянно в момента заради набития сензор. мъка. а за предния ми дори незнам дали работи
Comment
-
Не навсякъде го има копчето - аз например нямам такова копче, а заден партктроник имам...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
и с копче и без като включиш задна пак си работитова е като автоматичните чистачки
предните като работят и решиш ли да караш на зад задната чистачка се включва автоматично
Last edited by ivopetrov_1982; d.m.y г., 08:54.sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеНе навсякъде го има копчето - аз например нямам такова копче, а заден партктроник имам...
---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:35 ----------
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеАз имам проблем с парктроника. Всяко излизане сутрин от подземния гараж е стрес за нетренираното ухо. Направо "токата и фуга в ре минор" . Но и нетренираното око не може да изкара колата от раз от конкретния гараж. Провиране между колони и спрели коли - стартирам с ляв 90 градуса, десен 90 градуса, ляв 90 градуса, заден ход за да нагшася колата и ляв на 100+ градуса за да прецеля вратата, после изкачване на 20 метрова стръмна и дъговидна, стесняваща се в края си рампа.
Аджамия нито може да влезе, нито да излезе без поражения. Аз го правя 4-6пъти на ден, защото навън просто няма къде да я оставя ако се прибера за няколко часа само.
Парктроника не спира да пее - преден, заден, преден, преден, преден, заден и т.н.
Даже съм проучвал въпроса как изобщо да го спра, без да ми крещи на таблото непрекъснато, че не работи.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
[QUOTE=ivopetrov_1982;1392670]Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеИма го само когато има и преден.[COLOR="Silver"]
аз го имам,а нямам преден парктронинкAlfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA
Comment
-
[QUOTE=vudi;1392958]Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
аз, тоже
днес пробвах предния и работи като по учебник, въпреки че напред при паркиране чак проблеми не съм имал. виж назад в момента ми е мъка, в страничните огледала не се вижда къде свършва колата, а и те и тва за обратно виждане подвеждат много!
Comment
-
демек нямаш предни сензори? аджаба, що такава не съм виждал досега?
днес пробвах предния и работи като по учебник, въпреки че напред при паркиране чак проблеми не съм имал. виж назад в момента ми е мъка, в страничните огледала не се вижда къде свършва колата, а и те и тва за обратно виждане подвеждат много![/QUOTE]
пичаго,като чета какво пишеш излиза че караш 16 метрова копозицияогледалата на колата са доста добри
sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет
Comment
-
Здравейте колеги,
Някой беше писал нещо за тази ,но ме хванаха нервите след прелистване на страници безмислен чат.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=8pc3twWhen you're talkin' to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone, alone
Comment
-
Първоначално публикувано от guns Покажи съобщениеЗдравейте колеги,
Някой беше писал нещо за тази ,но ме хванаха нервите след прелистване на страници безмислен чат.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=8pc3tw
Това на първо четене.When you're talkin' to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Comment
-
Първоначално публикувано от guns Покажи съобщениеЗа ремонт на глава е,най- малко.
Това на първо четене.
Близо ми е, но не съм ходил да я гледам като търсех.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11403855419 370713&s link=8pos
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеТая ту я пущат, ту я спират от лятото на 2014та насам. Не знам защо. Постна и опърпана ми се струва.
Близо ми е, но не съм ходил да я гледам като търсех.
Та накратко за "Нов Внос, Автомобила е в перфектно състояние, ".Виждам цена на табелката 10.999.Питам за разликата от mobile : 9.999!Не била сменена.
- следи от градушка
- смачкан ляв праг
- надрани джанти
- гуми гладки за формула 1
- пукнатини по решетката на сърцето
- забърсана леко задна дясна броня
-външното езиче за издърпване за отваряне на преден капак липсва
-вътрешната ръчка за отваряне на капака липсва- стърчи жило
- салона черен все едно въглища пренасяни- тотално захабен - подлакътник изтрит ,протрит- скоростен лост,волан
И пак бях готов да й простя- все пак 4х4 - това са външни /вътрешни забележки ,които се коригират .
Запалиха я :
- разтресе се зверски и започна да излиза бял дим !!
-качих я на пътна помощ и към сервиза
- след диагностиката даже нямаше смисъл и ходова част да гледаме.Диагноза: глава ,гарнитури и евентуално още изненади.
- 60 лв за транспорта
Все още надежда,че като им кажа за проблемите ще се разберем за 8 000 ,ще "налея" 4 000 и ще я съживя.
Връщам се и ме посреща един дето мие колите.Вика шефовете ги няма и пита кво са ми казали.Разказвам аз и той ме пита в кой сервиз съм ходил и къде се намира.Почвам да обяснявам сериозно и той ме спира и вика " не бе ,питам те за да знам да не ходя там,ако ми се наложи".Браво ,той бил майстор на иронията.
Пожелаваме си лек ден и "изнасилената " хубавица продължава да си гледа тъжно от същото място.
Следва продължение.....When you're talkin' to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Comment
Comment